PRESUDA ARBITRAŽNOG SUDA

Olimpija mora isplatiti 311.000 eura Savi Miloševiću

To je odluka koju sam očekivao, znao sam da će biti takva, rekao je Bijeljinac

Savo Milošević. Twitter

G. Š.

3.2.2023

Ljubljanska Olimpija mora isplatiti 311.000 eura bivšem treneru, Bijeljincu Savi Miloševiću, potvrdio je Sudu za arbitražu u sportu u Lozani (CAS).

Odgoda isplate 

- To je odluka koju sam očekivao, znao sam da će biti takva, drugačije nije ni moglo da bude, jer je sve na mojoj strani, rekao je Milošević i dodao:

- Olimpija je na sve moguće načine tražila kako da odloži isplatu, ali su i oni znali da će izgubiti pred CAS-om.

Saradnja Olimpije i Miloševića trajala je kratko trajala, a „repovi“ se vukao više od godinu. Kada su mu Ljubljančani uručili otkaz i odbili su isplati odštetu po ugovoru.

- Osjećam olakšanje. Prošlo je 14 mjeseci otkako sam otišao i sve se pretvorilo u noćnu moru. Nisam radio 14 mjeseci, što je loša stvar, ali tako se desilo. Nije bilo šanse da se izbjegne ova situacija, iako sam dao sve od sebe da do toga ne dođe. Drugog izbora na kraju nisam imao – istakao je Milošević, koji je bio spreman i na nagodbu sa Olimpijom.

"Uzmi ili ostavi"

- Prvih mjeseci nisam pričao ni sa kim iz kluba. Poslije toga sam se čuo nekoliko puta sa Igorom Barišićem (direktor kluba – op.a.), posljednji put prije 15 dana. Iako sam bio spreman da se odreknem dijela zahtjeva, nismo uspjeli da se dogovorimo. Ljudi iz Olimpije su se uvijek ponašali po sistemu “uzmi ili ostavi ovo što ti nudimo. Na takav način bilo je nemoguće doći do dogovora, zaključio je Milošević. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.