VANDA NARA

Fatalna Argentinka potpuno promijenila izgled

Moja žena, moja jedina ljubav, kraljica, majka moje djece - napisao je nedavno Ikardi

Vanda Nara. Instagram

G. Š.

9.3.2023

Fudbalska menadžerica Vanda Nara (Wanda Nara), nakon što je ostavila Maura Ikardija (Icardija) zbog prevare, odlučila napraviti veliku promjenu. Fatalna plavuša više nije plavuša, nego je odlučila svoju kosu ofarbati u tamniju boju, a sada ima i šiške. Novi izgled ove 36-godišnje Argentinke oduševio je brojne fanove na društvenim mražama.

Osim što fanove oduševljava novim izgledom, Vanda je opet u centru pažnje i opet je riječ o Ikardiju. Brojni strani mediji pišu kako je par opet zajedno i da su sve što je bilo prije ostavili iza sebe. Maura je inače prekid sa Vandom jako pogodio, a sve se prelilo i na teren pa je ispao iz ekipe PSG-a i argentinskog spiska za Mundijal 2023. u Kataru.

U međuvremenu je posuđen Galatasaraju u kojem se ipak dobro snašao i postigao devet golova i upisao šest asistencija u 13 utakmica.

- Moja žena, moja jedina ljubav, kraljica, majka moje djece... Volim te i voljet ću te do kraja života, moja kraljice - napisao je nedavno Ikardi i rasplamsao priče kako su Vanda i on opet zajedno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.