ČLAN MLADE REPREZENTACIJE

Nicka Salihamidžića dočekao Vlatko Glavaš: Lijepo ga je bilo vidjeti, znam da je i Hasan sretan

Bivši bosanskohercegovački reprezentativac Vlatko Glavaš posjetio je pripreme U-21 reprezentacije

Vlatko Glavaš posjetio mlade reprezentativce BiH. Screenshot/Facebook

N. H.

21.3.2023

Bivši bosanskohercegovački reprezentativac Vlatko Glavaš posjetio je pripreme U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine i objavio fotografiju s novim članom selekcije Nickom Salihamidžićem.

Prvi put stigao na okupljanje

Glavaš je dijelio svlačionicu u prošlosti s Hasanom Salihamidžićem, a sada je u reprezentaciji dočekao i njegovog sina.

Mlađi Salihamidžić je prvi put stigao na okupljanje neke od reprezentacija BiH, a mladu reprezentaciju očekuje prijateljska utakmica protiv odgovarajuće selekcije Kine, koja je zakazana za 28. mart ove godine.

Glavaš je podijelio fotografiju s Nickom i otkrio da je njegov otac Hasan presretan što je mladi fudbaler italijanske Kosenze odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu.

Momci spremni i motivisani

- U posjeti pripremama mlade reprezentacije naše zemlje. Momci su spremni i motivisani i jasno vidim njihovu želju da se pokažu u što boljem izdanju. Sretan sam zbog toga i vjerujem da ćemo ostvariti što bolji rezultat, jer ovi momci će sutra biti 'A' reprezentativci i glavna snaga reprezentacije! Lijepo je bilo vidjeti i Nicka Salihamidžića, sina našeg Hasana Salihamidžića, s kojima se imao ugodan razgovor.

Nick je sa ponosom obukao dres naše reprezentacije i nikada nije krio tu želju. Sada mu se i ostvarila. Sa Hasanom sam prošao mnoga toga u reprezentaciji i danas smo veliki prijatelj i znam da je i on sretan zbog Nicka.

Naprijed Bosno i Hercegovino – stajalo je u objavi proslavljenog člana naše reprezentacije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.