ENGLESKI FUDBALER

Džon Teri predmet ismijavanja na društvenim mrežama: Prodaje druženje za 500 funti

Teri je kapiten Čelzija bio od 2004. do 2017. godine, a u ovom klubu je bio od 1995. godine

Teri: Zanimljiv način zarade izvan terena. AP

N. H.

3.4.2023

Džon Teri (John Terry) je u svojoj karijeri odigrao 492 utakmice u Premijer ligi kao član Notingem Foresta, Aston Vile i Čelzija. Bio je kapiten Čelzija od 2004. do 2017. godine, a sa svojim klubom je osvojio sve trofeje.

Novi način zarade

On je u penziju otišao 2018. godine kao igrač Aston Vile, a upravo je u Birmingemu i započeo trenersku karijeru. On je bio pomoćnik Dinu Smitu (Dean Smith) dok je Smit obnašao funkciju menadžera Vile.

Teri do danas nije još preuzeo neku ekipu, da je vodi kao menadžer, ali je našao zanimljiv način da zaradi novac od fudbala, ali van terena.

500 funti za pitanje i fotografiju

U hotelu Hempšir Kort u Basingstoku (u blizini Londona) noć košta 89 funti, ali fudbalski fanovi imaju priliku platiti 500 funti ukoliko se žele družiti sa legendarnim Terijem. U propagandnom materijalu se ističe kako za 500 funti možete pitati Terija šta god želite, a moguće se i sa njim fotografisati.

Nekadašna zvijezda Čelzija je postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama, dok je jedan od fanova sarkastično predložio da povede na druženje i Vejna Bridža (Wayne Bridge) – bivšeg saigrača, s čijom ženom je izvršio preljub, što je dovelo i do pobačaja, a što mu Bridž nikad nije oprostio.

Danas za 500 funti možete pitati šta Teri o tome svemu misli, a bit će posebno interesantno vidjeti koliko je funti zaradio Teri od druženja sa navijačima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.