SVE NA MAJCI

Hakimijeva supruga tražila pola bogatstva, ali neće dobiti ništa

Kad je ovaj igrač PSG-a optužen za silovanje, njegova supruga Hiba je odmah podnijela zahtjev za razvod pod optužbama za nevjerstvo

Hakimi sa svojom majkom. Printscreen

M. Z.

14.4.2023

Ašraf Hakimi (Achraf), marokanski nogometaš, pišu neki mediji, svu je svoju imovinu još davno prepisao na svoju majku Sadiju Mouthi, pa tako njegova supruga Hiba Abouk nakon razvoda braka neće dobiti nikakvu odštetu za podjelu imovine.

Igrač PSG-a

Kad je ovaj igrač PSG-a optužen za silovanje, njegova supruga Hiba je odmah podnijela zahtjev za razvod pod optužbama za nevjerstvo, a nakon što je to uradila, tražila je od suda polovinu njegove imovine.

Međutim, pišu francuski mediji, mada nezvanično, da je Hakimi svoju kompletnu imovinu stavio na majku Sadiju Mouth, tako da na papiru faktički nema ništa i Hiba neće dobiti ni dio bogatstva koji je zaradio, a koje je procijenjeno na 70 miliona eura.

Ipak, dokumenti su navodno pokazali da sva imovina pripada Hakimijevoj majci, a na njemu.

Hakimi sa suprugom. Printscreen


Plaća milion eura

Hakimi ima mjesečnu plaću u iznosu od milion eura, a s Hibom se počeo zabavljati kada je imao 19 godina. Ona je imala 31 godinu. Defanzivac PSG-a je optužen da je silovao ženu koju je pozvao u svoj dom dok su Hiba i porodica bili u Dubaiju, što je on demantirao.

Hakimi je prije dvije godine prešao iz Intera u PSG za 71 milion eura. U braku sa španskom glumicom libijskog porijekla ima dva sina i važi za vrlo pobožnog nogometaša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.