TAJNA SOBA

Otkriveno mjesto u Mbapeovoj vili kojoj nema pristup ni njegova majka

Francuz je tu vilu kupio još 2017. godine, a sada su se pojavili detalji iz njegovog doma

Mbape: Živi u vili od 850 kvadrata. Twitter / Le Journal de la Maison

N. H.

20.4.2023

Kilijan Mbape (Kylian Mbappe), jedan od najboljih fudbalera svijeta, je istinsko blago Pariza i to ne samo PSG-a. Zbog toga je moguće da mladi Francuz živi u vili koja izgleda kao iz najboljeg holivudskog filma.

Na parceli od 850 kvadrata nalazi se vila sa 12 soba, bazenom, fudbalskim terenom, teretanom, a ono što zaista privlači posebnu pažnju je podrum u koji niko osim njega može ući.

Francuz je tu vilu kupio još 2017. godine, a pojavili su se i neki detalji iz njegovog doma. Napadač PSG-a ju je platio 8.5 miliona eura, a osim svega pobrojanog ima pogled i na jedan od najpoznatijih spomenika u svijetu - Ajfelov toranj.

Kuća je jedna od ekscentrijčnijih u cijelom centru Pariza i postoje određene teorije da ima dimenzije kao sedam kuća zajedno, a i sam Mbape često objavljuje fotografije iz nje.

Francuz je unajmio osoblje koje radi 24 sata dnevno u vili kako za održavanje i čišćenje, tako i za njegovu sigurnost. 

Ipak kako piše španska Marca, u kući postoji jedno mjesto na koje niko ne može ući osim njega, pa čak ni njegova majka, a riječ je o podrumu u kojem su smještene boce skupocjenog vina i druge tajne koje niko ne zna.

Inače, Mbape je na nedavnom susretu protiv Lensa postao najbolji strijelac u historiji PSG-a u Ligi 1 sa 139 golova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.