TRENER POSUŠJA

Karačić: Želimo se kvalitetno suprotstaviti Borcu i ostvariti pobjedu

Svjesni smo značaja ove utakmice i znamo da neće biti lagan posao, rekao je

Branko Karačić. Fena

FENA

12.5.2023

U 31. kolu Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Borac Banja Luka, a utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17 sati.

Ovo je za Posušje jako važan susret i trener Branko Karačić naglasio je da oni žele dati sve od sebe za bodove koji bi im bili od velikog značaja u borbi za ostanak.

Neće biti lagan posao

- Svjesni smo značaja ove utakmice i znamo da neće biti lagan posao. Znamo da je Borac kvalitetna ekipa i već su osigurali mjesto koje vodi u Evropu. Njihov trener Vinko Marinović je sve jako dobro posložio u ovom drugom dijelu sezone. Međutim, mi se na svom terenu moramo postaviti s autoritetom i vjerom da protiv jednog tako kvalitetnog protivnika možemo osigurati važne bodove za ostanak u Premijer ligi – kazao je Karačić.

Dodao je da su igrači motivirani i spremni za utakmicu protiv Borca u kojoj žele osvojiti sva tri boda.

- Nakon jučerašnjeg treninga Josip Katavić požalio se na jednu povredu koju vuče od ranije, ali svi ostali igrači su spremni za ovu važnu utakmicu. Želimo prikazati igru i borbenost kavu smo imali protiv Širokog i na takav način se kvalitetno suprotstaviti Borcu i ostvariti pobjedu– rekao je trener Posušja.

Želimo pobjedu

Veznjak Ivan Roca je istaknuo važnost utakmice koja dosta toga može donijeti u borbi za ostanak i da će igrači dati sve od sebe za pobjedu.

- Naša očekivanja su velika u ovoj utakmici i želimo pobjedu. Borac je dobra ekipa i nisu bez razloga na drugom mjestu. Mi moramo biti borbeni i čvrsto se postaviti kako bismo došli do važnih bodova – rekao je Roca.

Glavni sudac ove utakmice bit će Admir Musić iz Sarajeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.