ZMAJ U CENTRU PAŽNJE

Navijači Šefilda provociraju ljute rivale: "Anelova beba ima više proslava plasmana u viši rang nego vi..."

Anel je Isaka doveo u klupske prostorije u odjeći Šefilda, a navijači "Oštrica" su iskoristili fotografiju da prozovu rivalski Šefild Venzdej

Anel sa sinom Isakom. Instagram

E. Ć.

12.5.2023

Navijači Šefild junajteda jučer su zajedno sa svojim ljubimcima proslavili promociju u Premijer ligu.

Grad u kojem je nastao fudbal priredio je sjajan doček našem Anelu Ahmedhodžiću i njegovim saigračima. "Oštricama" su priređene velike ovacije nakon uspješne sezone u kojoj su završili kao 2. u Čempionšipu, a igrali su i polufinale FA kupa.

Jedan od fudbalera Šefilda koji je ukrao pažnju na proslavi je bio bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić koji je s nedavno rođenim sinom Isakom proslavio prolazak u Premijer ligu.

Anel je Isaka doveo u klupske prostorije u odjeći Šefilda, a navijači "Oštrica" su iskoristili fotografiju da prozovu rivalski Šefild Venzdej.

Navijači Šefild junajteda pišu kako je Anelov sin Isak proslavio više ulazaka u viši rang nego Šefild Venzdej u posljednjih deset godina.

- Anelova beba je rođena ove sedmice, a već ima više proslava plasmana u viši rang nego Šefild Venzdej u posljednjoj deceniji - napisano je u Facebook grupi Šefildovih navijača.

Inače, Šefild Venzdej je posljednji put plasman u viši rang izborio 2012. godine, kada je prešao iz 3. u 2. ligu Engleske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.