MLADI IGRAČ SARAJEVA

Ramić se oglasio: "Žao mi je što ne možemo zajedno proslaviti bod kao što neki drugi slave"

On je s klupe zaradio isključenje zbog ubacivanja lopte u teren, a onda je njega i saigrače stigla "kazna" u vidu gola Krpića

Ramić: Isključen u finišu utakmice. Screenshot

E. Ć.

13.5.2023

Fudbaleri Sarajeva prokockali su pobjedu protiv ljutog rivala Željezničara (2:2) u posljednjim sekundama.

U centru pažnje u finišu utakmice našao se mladi igrač Sarajeva Tarik Ramić koji je zaradio isključenje zbog ubacivanja lopte u teren.

Njega je sudija Irfan Peljto isključio, aonda je Ramić, umjesto okolnim putem, odlučio ići preko terena, što je naljutilo gostujući tim.

Ipak, stigla je "kazna", jer je Željezničar preko Sulejmana Krpića došao do gola u posljednjim sekundama meča i tako izbjegao poraz.

Objava Ramića na Instagramu. Screenshot

Ramić se oglasio na Instagramu i uputio izvinjenje navijačima Sarajeva.

- Ovim putem bih uputio izvinjenje svim navijačima Sarajeva za moj nesmotren potez. Na ovo što se desilo večeras nisam i ne mogu biti ponosan. Žao mi je što se stvorila pogrešna slika o meni i nadam se da ću moći dokazati suprotno.

Jedino što je ispravno su fer i korektne borbe i to ne smijemo zaboraviti ni u jednom trenutku. Zato još jednom upućujem izvinjenje i zahvalu za večerašnju podršku sa tribina. Žao mi je što ne možemo zajedno proslaviti bod kao što neki drugi slave. Volim te Saraj'vo - poručio je Ramić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.