BH. SELEKTOR

Hadžibegić o uspjesima Džeke, Muse, Pudar i Tahirovića: BiH se ima čime ponositi

Posljednjih nekoliko dana do nas stižu dvije vrste vijesti, o katastrofalnim poplavama u Krajini, te one o uspjesima bh. sportista, naveo je on

NFSBiH

E. Ć.

19.5.2023

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić oglasio se na svojoj Facebook stranici o poplavama koje su zadesile Krajinu, ali i o uspjesima bh. sportista.

- Posljednjih nekoliko dana do nas stižu dvije vrste vijesti. Jedne vijesti donose priču o katastofalnim poplavama u Krajini, gdje su naši ljudi izgubili mnogo toga.

Sve se može nadoknaditi, osim života

Svi zajedno suosjećamo sa njima, a moje lične želje su da ne bude ličnih tragedija, jer se sve materijalno može nadoknaditi i hoće, uz pomoć dobrih ljudi, koji su uvijek tu za naše ljude u nevolji.

Sve se može nadoknaditi, osim života, a on je najbitniji.

Druge vijesti nam donose pozitivne priče i ponosan sam, jer su u glavnim ulogama naši sportisti i zato bih iskoristio ovu priliku da čestitam našoj Lani Pudar na olimpijskoj normi. Nevjerovatna je.

Čestitam i našem Džananu Musi, na izborenom Final Fouru sa Real Madridom i na činjenici da je izabran u najbolju petorku. I on je, svojim igrama i ponašanjem, svima nama na ponos.

Prvaci Evrope

I na kraju, čestitam svojim igračima Benjaminu Tahiroviću i kapitenu Edinu Džeki, plasman u finala najvećih klupskih takmičenja.

Benjamin je naš a svijetla budućnost, a Edin naš najveći fudbalski ambasador.

Obojici želim da na okupljanje dođu kao prvaci Europe.

Bosna i Hercegovina se ima čime ponositi”, poručio je Hadžibegić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.