SLIJEDE PROMJENE

Široki Brijeg napustilo čak deset fudbalera

Svim navedenim igračima zahvaljujemo se na korektnoj suradnji, poručili su iz Širokog Brijega

Deset fudbalera napustio Široki Brijeg. NK Široki Brijeg

FENA

1.6.2023

U cilju ostvarivanja zacrtanih klupskih ambicija i zadržavanja konkurentnosti u bh. nogometu odmah po završetku sezone sportski segment NK Široki Brijeg započeo je značajnu rekonstrukciju momčadi, naveli su iz kluba s Pecare.

Do sada je dogovoren sporazumni raskid ugovora sa šestoricom igrača, a četvorici igrača istekli su ugovori te oni više neće nositi plavo-bijeli dres momčadi s Pecare.

Naime, Bruno Oliveira, Kristijan Luburić, Ivan Bošnjak, Tomislav Knežević, Ilan Pejić i Kadu potpisali su sporazumne raskide ugovora. S druge strane, Renatu Josipoviću, Dominiku Radiću i Juraju Ljubiću s posljednjim danom mjeseca svibnja istekli su ugovori, kao i Iliji Mašiću koji će karijeru nastaviti u NK Lokomotiva Zagreb.

- Svim navedenim igračima zahvaljujemo se na korektnoj suradnji, profesionalnom odnosu i osobnom doprinosu koji su ugradili u Nogometni klub Široki Brijeg te im želimo mnogo uspjeha u nastavku njihovih karijera -  poručili su iz kluba.

- Također, u cilju transparentnog informiranja naših navijača, sponzora, članova i prijatelja Kluba, želimo istaknuti kako su pripreme i planovi Nogometnog kluba Široki Brijeg za sljedeću sezonu u punom jeku. Sportski je segment u svakodnevnom kontaktu s adekvatnim rješenjima kako bi Nogometni klub Široki Brijeg u sljedeću sezonu ušao maksimalno spremno -  navode iz NK Široki Brijeg.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.