PLAVA EKSPEDICIJA

Delegacija Željezničara otputovala na Zlatibor: Pripreme planirane do 28. juna

Željezničar će odigrati utakmice protiv Arsenala iz Tivta i nikšićke Sutjeske za vrijeme priprema

Željezničar: Idu na pripreme na Zlatibor. FK Željezničar / Adem Ćatić

N. H.

20.6.2023

Nakon uvodnih priprema na stadionu Grbavica, delegacija Željezničara predvođena stručnim štabom i igračima otputovala je na pripreme na Zlatibor. 

Plavi će se na Zlatiboru zadržati do 28. juna, a tamo će odigrati dvije utakmice. Prvo će igrati sa Arsenalom iz Tivta 24., a onda sa nikšićkom Sutjeskom 28. juna. 

Na pripreme na Zlatibor otputovali su:

Vedad Muftić, Tarik Karić, Ajdin Mulalić, Marin Galić, Amar Musić, Irfan Jašarević, Ali Pašić, Edin Cocalić, Aleksandar Kosorić, Dražen Dubačkić, Haris Hajdarević, Nedim Mekić, Anel Pirić, Semir Štilić, Abdulmalik Al-Džaber (Al-Jaber), Edin Rustemović, Adonis Bilal, Josef Amoa (Joseph Amoah), Hamza Gasal, Alison (Allyson), Sulejman Krpić, Dženan Haračić

Iz kluba su naveli da će se na pripremama poslije završetka reprezentativnih obaveza pridružiti Andrija Drljo i Amar Drina, te da sa Arminom Hodžićem (vezni) nije dogovoren produžetak saradnje. 

Podsjetimo, Željezničar će danas saznati protivnika u prvoj rundi kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Utakmice evropskog takmičenja su zakazane za 13. i 20. juli. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.