NOVI ČLAN PIJETLOVA

Totenhem se pojačao iz Lestera: Medison domišljato predstavljen

Džejms Medison je napustio Lester nakon pet godina i došao u sjeverni London

Medison: Novi član Totenhema. Screenshot/Twitter

N. H.

28.6.2023

Engleski premijerligaši su aktivni od samog početka transfer roka u toj državi. London je u prethodnim danima bio aktivan kao rijetko kad. Dok je Čelzi zauzet prodajom igrača i čišćenjem prepune svlačionice, njegovi sjeverni rivali su se pozabavli kupovinom.

Arsenal je predstavio Kaija Haverca, te se uskoro očekuje i potpis Deklana Rajsa (Declan Rice) iz Vest Hema, a sada je na red došao i Totenhem. „Pijetlovi“ su u svoje redove doveli Džejmsa Medisona (James Maddison), koji u sjeverni London stiže iz Lestera.

Medison je jedno od prvih imena koje je napustilo „Lisice“ po ispadanju u niži rang i on će Totenhem koštati 46 miliona eura, a već je kompletirao ljekarske preglede i potpisao ugovor s Spursima koji će trajati do 2028. godine.

Interesantan je način na koji su oni predstavili Engleza. Medison svoje pogotke proslavlja na jednistven način, a to je simuliranje bacanje pikado strelica. 

@movefromee the celebration 🤩 #maddison #madders #lecister #football #hello2021 ♬ Bad Bad Boii - Tik Toker

Totenhem se domišljato sjetio da uz dres novog pojačanja objavi samo snimak pikado strelica i svim navijačima da do znanja ko ustvari dolazi na „Tottenhm Hotspur Stadium“.

Medison je u Lester stigao 2018. godine iz Norviča za 25 miliona eura, a u pet godina provedenih u klubu je odigrao 203 utakmice u svim takmičenjima i postigao je 55 golova i asistirao 41 put. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.