"NAVIJAČI SU TAMO LUDI"

Bio je "novi Modrić", igrao je s Džekom: Dobio sam puno poruka iz Željezničara i Sarajeva

Liga se jako podigla. Želim im sve najbolje, tek je počelo, vidjet ćemo šta će se dešavati. Samo da igram, rekao je hrvatski veznjak

Ćorić: Odigrao dvije utakmice za Romu. Transfermarkt

E. Ć.

8.7.2023

Nekadašnja zvijezda Dinamo Zagreba i Rome Ante Ćorić gostovao je u podcastu Inkubator gdje je govorio o mnogim zanimljivim temama.

Ćorić je odgovarao i na pitanja fanova podcasta, a nekada veliku nadu hrvatskog fudbala, kojeg su mnogi nazivali "novim Modrićem", su pitali i o Željezničaru.

Bez kluba 

Ćorić je 2018. otišao u Romu, ali se nije snašao u Italiji pa je bio posuđivan Almeriji, Venlu, ljubljanskoj Olimpiji i Cirihu. Sada je bez ugovora i traži novu sredinu.

- Zašto ne bi možda došao u Željezničar? - bilo je pitanje za Ćorića.

Ćorić je odgovorio, čak je rekao da je i dobio puno poruka od Željezničara i Sarajeva.

- Znate da sam dobio stvarno puno poruka i od Želje i od Sarajeva? Dobio sam puno poruka i sve, znam tamo da su navijači ludi, tamo je ludnica. 

Sarajevo daje ogromne plate

Sarajevo je ozbiljan klub, i Zrinjski… Liga se jako podigla. Želim im sve najbolje, tek je počelo, vidjet ćemo šta će se dešavati. Samo da igram - rekao je Ćorić.

U razgovor se uključio i sportski direktor Rudeša Silvio Marić koji je rekao kako Sarajevo sada daje ogromne plate.

Inače, Ćorić je za prvi tim Rome odigrao svega dvije utakmice. Njemu je saigrač u kratkoj italijanskoj avanturi bio i kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko koji je postao legenda Rome.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.