SLAVNA HOLIVUDSKA GLUMICA

Džulija Roberts ponovo razočarala Gvardiolu: Glumica ponovo pokazala koji klub u Mančesteru podržava

Roberts je iskoristila gostovanje Mančester junajteda u SAD-u da posjeti članove slavnog engleskog klub

Džulija Roberts sa Ten Hagom i Rašfordom. Manchester United

N. H.

26.7.2023

Slavna holivudska glumica Džulija Roberts (Julia) još jednom je pokazala koji klub iz Mančestera joj je pri srcu.

Roberts je iskoristila gostovanje Mančester junajteda u SAD-u, posjetila ih i za uspomenu dobila specijalan dres „Crvenih đavola“ sa brojem 1.

Tom prilikom se slikala sa trenerom Erikom Ten Hagom i fudbalerima slavnog kluba. 

Međutim, ovo je nastavak priče o Džuliji Roberts i Pepu Gvardioli (Guardiola).

Menadžer Mančester sitija je u martu rekao da sebe smatra gubitnikom jer je Džulija, koju je nazvao svojim idolom, prije nekoliko godina došla u Mančester i otišla na Old Traford u posjetu Junajtedu.

- Ja sam poražen u Ligi prvaka. Imam tri idola u životu; Majkla Džordana (Michael Jordan), Tajgera Vudsa (Tiger Woods) i Džuliju Roberts. Razočarao sam se kada je Džulija došla u Mančester i otišla na Old Traford u posjetu Junajtedu. To se dogodilo ovih godina u periodu kada smo bolji od njih, a ne devedesetih kad su oni sa Aleksom Fergusonom (Alex) osvajali brojne titule. 

Nije došla da nas vidi. Zato čak i ako osvojimo Ligu prvaka (osvojili su, op.a.), to se neće porediti sa činjenicom da je Džulija Roberts došla u Mančester, a nije nas posjetila – rekao je tada Gvardiola.

U junu kada su Građani konačno osvojili Ligu prvaka pobjedivši u finalu Inter (1:0), glumica je čestitala Gvardioli na društvenim mrežama.

Međutim, sada je ponovo pokazala ko joj je draži između crvenog i plavog dijela Mančestera. Sigurno je da je glumica opet razočarala španskog stručnjaka. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.