NIJE BAŠ SVE SAVRŠENO

Ronaldo je postigao het-trik, Mane dva gola: Pogledajte šokantnu svlačionicu gdje su se morali presvući poslije utakmice

Nakon što je na Twitteru procurila fotografija, mnogi su počeli otvoreno kritikovati Al Fateh

Ronaldo i Mane: Postigli svih pet golova. Al Nassr

N. H.

26.8.2023

U 3. kolu saudijskog prvenstva Al Nasr je slavio rezultatom 5:0 protiv Al Fateha koji vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Kristijano Ronaldo (Cristiano) postigao je het-trik i dodao jednu asistenciju, a preostala dva pogotka bila su djelo Sadija Manea.

Međutim, nakon utakmice počela je kružiti fotografija koja je šokirala navijače. Naime, kako je poznato Javni investicijski fond Saudijske Arabije počeo je ulagati u četiri najveća fudbalska kluba, ali stanje u ostalim klubovima i dalje je daleko od savršenog. 

Na stadionu Princ Abdula Bin Jalavi u Al Hasu, Kristijano Ronaldo, Sadio Mane i brojne druge zvijezde dočekane su, ako je vjerovati fotografiji, tako što im je dres bio postavljen na svečanim stolicama dok su im kese sa opremom stajale na podu.

Nakon što je na Twitteru procurila fotografija, mnogi su počeli otvoreno kritikovati Al Fateh. Takav prizor daleko je od raskoša kojim se Saudijci diče, ali moraju još poraditi na uslovima ako žele parirati vrhunskim ligama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.