PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Modrić i Bekam snimljeni kako se druže: Pridružuje li se Hrvat Mesiju i družini na Floridi

Luka Modrić više nije standardni član prve postave Reala, što je još više pokrenulo špekulacije o njegovom odlasku

Modrić i Bekam s porodicama u Hrvatskoj. dulist.hr

N. H.

28.8.2023

Dejvid Bekam (David Beckham), legendarni Englez, provodi s porodicom vrijeme na otoku Lopud u Hrvatskoj, a sada su brojni svjetski mediji prenijeli priču da se družio s hrvatskim fudbalerom Lukom Modrićem.

Kako prenosi dulist.hr, Modrić i Bekam su viđeni u restoranu Bowa na otoku Šipan, a s njima je u društvu bio i vlasnik restorana u kojem su provodili vrijeme.

Ono što je zainteresovalo mnoge je da li je bilo govora o potencijalnom prelasku Luke Modrića u Inter iz Majamija, koji su ovog ljeta pojačali Lionel Mesi (Messi), Serhio Buskets (Busquets) i Žordi Alba (Jordi). 

Modrić je već ovog ljeta odbio ponudu od saudijskih klubova, ali on je odlučio biti vjeran madridskom Realu. Ipak, hrvatski as trenutno nije u centru pažnje u klubu i nije više standardni član prve postave, što je svakako bila konstanta u prethodnim godinama.

Brojni špekulišu o tome da li je i Modrić odlučio zamijeniti dres „Kraljeva“ s onim Intera iz Majamija, a sigurno da sastanak s vlasnikom kluba mogu otkriti mnogo o tome da već razmišlja o narednoj sezoni i planovima za budućnost. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.