ŽELIMO MU BRZ OPORAVAK

Defanzivcu Zrinjskog, Hrvoju Barišiću, nakon kardiološkog zahvata neizvjestan povratak na teren

Barišić, veteran sa 184 odigrane utakmice za Zrinjski, suočava se sa zdravstvenim izazovom

Hrvoje Barišić. NFSBiH

N. Č.

6.10.2023

Hrvoje Barišić, iskusni defanzivac Zrinjskog, podvrgnut je juče manjem kardiološkom zahvatu, izazivajući neizvesnost oko njegovog povratka na teren.

Detalji ovog kardiološkog zahvata nisu javno obelodanjeni, a trenutno nije poznato kada će Barišić biti u mogućnosti da se vrati treninzima i utakmicama. Ovaj neočekivani zdravstveni izazov stvorio je zabrinutost među njegovim saigračima, navijačima i ljubiteljima fudbala u Zrinjskom.

Hrvoje Barišić ima impresivnu fudbalsku karijeru u ovom klubu, sa čak 184 odigrane utakmice i 14 postignutih pogodaka. Ovo mu je već treći mandat u dresu Plemića, gde je stekao reputaciju pouzdanog defanzivca.

Sada, dok se suočava s izazovom oporavka, zajednica Zrinjskog pruža podršku svom dugogodišnjem igraču, želeći mu brz i uspješan oporavak kako bi se ponovo vratio na teren.

Ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija u vezi s povratkom Hrvoja Barišića, dok ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak i nastavak njegove uspešne karijere u dresu Zrinjskog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.