TEHNIČKI DIREKTOR

Misimović: Ljiljan je bosanski simbol i uvijek dobrodošao na našim utakmicama

Podsjećamo, ranije je navijačka grupa BH fanaticos uputila poruku svim navijačima koji dolaze na utakmicu Bosna i Hercegovina – Portugal

Zvjezdan Misimović. FS BiH

H. J. I.

16.10.2023

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će večeras od 20:45 sati dočekati selekciju Portugala u okviru 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Tehnički direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović, komentarisao je na Instagramu aktuelnu temu o zastavi Republike Bosne i Hercegovine sa ljiljanima.

- Ljiljan je bosanski simbol i uvijek dobrodošao na našim utakmicama - napisao je Misimović na Instagramu.

Objava Misimovića na Instagramu. Instagram

Podsjećamo, ranije je navijačka grupa BH fanaticos uputila  poruku svim navijačima koji dolaze na utakmicu Bosna i Hercegovina – Portugal.

- Sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu pozivamo da u ponedjeljak, na utakmicu protiv ekipe Portugala, ponesu što više zastava s ljiljanima. Povod je performans koji nastojimo održati sa svima poznatom pjesmom koja dugo nije bila na tribini. Početak je u 20. minuti. Vidimo se - napisali su.

Iz N/FS BiH su ranije napomenuli kako nije dozvoljeno unošenje obilježja osim onih Bosne i Hercegovine i Portugala, što se može odnositi i na zastavu Republike Bosne i Hercegovine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.