MEGAZVIJEZDA

Portugalac bio smješten u elitnom hotelu "Radon Plaza": Otkrivamo detalje Ronaldovog boravka u Sarajevu

Jedna djevojka čekala cijelu noć za fotografiju s Kristijanom, a kada su mu to prenijeli, on je sišao u hol i ispunio joj želju

Ronaldo otišao iz hotela oko 13 sati - Avaz
Dolazak Portugalaca u hotel nakon utakmice - Avaz
Ronaldo s direktoricom hotela Aleksandrom Obradović - Avaz
Djevojka koja je čekala na fotografiju cijelu noć - Avaz
Ronaldo i Junuzović - Avaz
+2

19.10.2023

Fudbaleri Portugala, nakon što su u ponedjeljak razbili reprezentaciju BiH (5:0), noć su proveli u luksuznom hotelu “Radon Plaza” u Sarajevu.

Oni su se čarter-letom jučer ujutro vratili u domovinu, a zvijezde reprezentacije rado su se fotografirale s fanovima.

Elitni hotel posljednji je napustila megazvijezda Kristijano Ronaldo (Cristiano), oko 13 sati. Ono što je interesantno, nakon što je ostao u hotelu poslije odlaska saigrača, Ronaldo nije tražio specijalno osiguranje.

Voda i kapučino

Zvijezda reprezentacije Portugala, prema saznanjima „Avaza“, napustila je našu državu privatnim avionom, i to u društvu svoje porodice koja je po njega došla na Sarajevski aerodrom s drugog kraja svijeta.

Ronaldo je tokom boravka u hotelu, kako saznajemo, tražio samo vodu i kapučino, a nije poznato je li spavao u luksuznom apartmanu, u kojem je ranije boravio i predsjednik SAD Džo Bajden (Joe Biden).

Ovaj fudbaler Al Nasr kluba, koji je najsjajnije trenutke u karijeri doživio s Real Madridom i Mančester junajtedom, osoblju hotela, s direktoricom Aleksandrom Obradović na čelu, rekao je da nosi pozitivne utiske iz BiH i da mu je mnogo drago što je vidio sretna lica građana. Naglasio je da mu se svidjelo to kako su ga ljudi iz BiH primili i bodrili, iako je njegov tim igrao protiv „Zmajeva“, a ono što je posebno naglasio jeste da u našoj zemlji ima veoma lijepih žena.

Vrlo skroman

Obradović nam je otkrila da je Ronaldo vrlo skroman i susretljiv. Naime, veliki broj fanova ovog fudbalera okupio se da ga vidi, a neki od njih su čekali i cijelu noć samo da bi se fotografirali s njim.

Obradović nam je ispričala da je jedna djevojka čekala cijelu noć za fotografiju s Ronaldom i, kada su mu to prenijeli, on je sišao u hol hotela i ispunio djevojci želju, a fotografirao se i s djecom. Dodala je da je zahvalio osoblju hotela na diskreciji i svemu što su za njega učinili i istakla da je vrlo pažljiv i perfekcionista.

Bez umora

I poznati sarajevski ugostitelj Adis Junuzović, vlasnik “Baolija”, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz hotela “Radon Plaza” s jednim od najvećih fudbalera današnjice.

Selfi je nastao u kasnim noćnim satima, iz čega se može zaključiti da se Ronaldu, nakon dva postignuta gola i velike pobjede Portugala, i nije išlo na spavanje.

Dva gola postigao je Ronaldo u meču protiv “Zmajeva” u Zenici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.