MLADEN CVJETINOVIĆ

Mladi bh. reprezentativac proslavio plasman Srbije na Euro, pa se pravdao: Dajem 100 posto za BiH

Njegova objava na društvenim mrežama izazvala je brojne reakcije

Cvjetinović u dresu reprezentacije BiH. Instagram

N. H.

20.11.2023

Mladen Cvjetinović, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, našao se u centru pažnje nakon ove objave na društvenim mrežama u kojoj je čestitao reprezentaciji Srbije na plasmanu na Evropsko prvenstvo. 

Srbijanska selekcija je u nedjelju osigurala plasman na Euro nakon što su remizirali s Bugarskom (2:2), a to im je prvi odlazak na Euro nakon 24 godine. 

Mnogi njegovi pratitelji su reagirali na njegovu objavu, a Cvjetinović se odlučio oglasiti i objasniti situaciju, navodeći da je to učinio zbog svog dobrog prijatelja Lazara Samardžića. 

- Ćao narode, kako ste maloprije primijetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo. Na taj story nisam ništa loše mislio, ni namjeravao. Pošto imam rodbine isto u Srbiji i po cijeloj bivšoj Jugoslaviji i pošto moj dobar prijatelj Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu, igra za Srbiju, htio sam da mu čestitam. Kako sam u socijalnim medijima primijetio, došlo je do iritacije zbog mog čestitanja.

Objava Cvjetinovića na Instagramu. Instagram

Zbog toga hoću da vam objavim da dajem 100 posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da volim našu zemlju. Nisam htio nikoga da s time iznerviram. Želim vam lijepo veče. Vaš Mladen - napisao je Cvjetinović u svojoj objavi na Instagramu.

Inače, on za mladu reprezentaciju naše zemlje ima sedam nastupa. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.