ZA DOBRE REZULTATE

Velež nagradio Klafurića novim automobilom

Rođeni su na pauzu otišli kao trećeplasirana ekipa u BiH sa 33 boda

Klafurić: Uručen mu automobil. Facebook

E. Ć.

19.12.2023

Fudbalski klub Velež odlučio je nagraditi trenera prvog tima Deana Klafurića, pa mu je za rezultate u jesenjem dijelu sezone poklonio automobil.

- Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež, u saradnji s Hercegovina Auto DD, ovlaštenim partnerom Škoda i Seat vozila i dugogodišnjim partnerom i prijateljem Kluba, jučer je našem šefu stručnog štaba Deanu Klafuriću upriličio jedno malo iznenađenje.

Pred sam polazak na put i odlazak na zasluženi odmor, potpredsjednik Upravnog odbora FK Velež gospodin Admir Rahimić, uručio je treneru "Rođenih" ključeve novog službenog vozila Škoda Kamiq na korištenje.

Sa željama da ga novo vozilo vrijedno služi u narednom periodu i da predstojeće praznike provede u zadovoljstvu i sreći u krugu svoje porodice, sigurni smo da će naš šef napuniti baterije i skupa sa svojim stručnim štabom već ubrzo biti u potpunosti spreman za sve ono što naše Rođene očekuje u nastavku sezone - naveli su iz FK Velež.

Podsjetimo, Dean Klafurić je na klupi "Rođenih" naslijedio Nedima Jusufbegovića.

Debitovao je u Veležu u 6. kolu, kada je pobijedio Željezničar (1:0). Ostvario je osam pobjeda, četiri remija i jedan poraz.

Inače, Velež je na pauzu otišao kao trećeplasirana ekipa u BiH sa 33 boda, koliko ima i Sarajevo na 4. mjestu, ali uz lošiju gol razliku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.