NA SVOJU RUKU

Dubrovački futsal prvoligaš bijesan na svoje igrače jer su igrali na turnirima u RS

Ovim putem želimo istaknuti kako se uprava kluba u potpunosti ograđuje od ovakvog postupanja igrača - poručili su iz dubrovačkog prvoligaša

Futsal klub Square. Ivo Cagalj/PIXSELL

D. H. / Index.hr

20.1.2024

Futsal klub Square Dubrovnik, koji se takmiči u Prvoj hrvatskoj futsal ligi, oglasio se povodom informacije da su se neki njegovi igrači natjecali na turnirima u Republici Srpskoj. Inače, uobičajeno je da malonogometaši tokom zimske pauze u ligaškim natjecanjima učestviju na malonogometnim turnirima diljem Hrvatske.

- Nastavno na saznanja o sudjelovanju pojedinih igrača MNK Square na turnirima u Trebinju i Nevesinju, od kojih jedan nosi ime stanovitog Miša Tamindžije, uprava kluba ovim putem želi istaknuti kako MNK Square ni na koji način nije povezan s odlaskom tih igrača na navedene turnire.

Riječ je o samostalnoj odluci pojedinaca te oni navedenu odluku na niti jedan način nisu komunicirali, najavili niti s time upoznali upravu kluba. Ovim putem želimo istaknuti kako se uprava kluba u potpunosti ograđuje od ovakvog postupanja igrača - poručili su iz dubrovačkog prvoligaša. 

Osvanuli uvredljivi grafiti na račun igrača

- Držimo apsolutno neprihvatljivim sudjelovanje u bilo kakvim događanjima koja veličaju one koji su napadali naš Grad i našu Domovinu. Uprava kluba će žurno održati izvanrednu sjednicu kako bi se utvrdile činjenice i sagledalo moguće postupanje u svezi navedenog događaja.

Minimalno što očekujemo je ispriku tih igrača klubu, braniteljima i svim drugim sugrađanima koji ovakvo ponašanje drže neprimjerenim - dodali su iz kluba. Dubrovnik INsider je prije dva dana objavio kako su u Mokošici osvanuli uvredljivi grafiti na račun igrača Squarea.

Jedan od igrača je navodno učestvovao na Božićnom memorijalnom turniru Mišo Tamindžija. Dubrovnik INsider piše kako se u monografiji posvećenoj ovom turniru navodi kako je Mišo Tamindžija bio sportaš koji je nesretno stradao kao vojnik Republike Srpske. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.