PROSLAVLJENI FUDBALER

Udovica Siniše Mihajlovića se rasplakala u emisiji i otkrila šokantan detalj: Znali smo da će umrijeti

To je bio veliki šok za nas zato što smo posljednji mjesec njegovog života znali da će uskoro umrijeti, a on o tome ništa nije znao, otkrila je ona

Mihajlović: Siniša nije znao da će umrijeti. Screenshot

E. Ć.

21.1.2024

Proslavljeni srbijanski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. godine nakon teške borbe s leukemijom.

Od njega su se tada oprostili brojni prijatelji, saigrači, protivnici, klubovi. Otkrivale su se brojne anegdote oko Mihajlovića, a njegova supruga Arijana (Arianna) otkrila je jedan šokantan detalj.

Arijana je prilikom gostovanja na jednoj emisiji izjavila da su ona i djeca znali da će Siniša preminuti i da je situacija posljednjeg mjeseca bila jako teška. Međutim, nisu mu željeli ništa reći.

- To je bio veliki šok za nas zato što smo posljednji mjesec njegovog života znali da će uskoro umrijeti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju djecu - rekla je Arijana.

Dodala je kako su djeca mnogo propatila u tom periodu, te da još uvijek pričaju o tome.

- Bila je to prelijepa i velika ljubav i sretna sam bez obzira na sve što se desilo da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina s tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj djeci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga - poručila je Arijana Mihajlović.

Ona i Siniša imaju petero djece, tri sina i dvije kćerke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.