POZNATA NOVINARKA

Atraktivna Dileta objavom na društvenim mrežama šokirala većinu svojih fanova: "Mjesecima sam čekala da ovo kažem"

Dileta i Nijemac su već neko vrijeme u sretnoj vezi, dobili su i djevojčicu, a sada su odlučili da podignu sve na još viši nivo svojom vjeridbom

Dileta: Sretna je s Kariusom. PlatformaX

R. K.

1.2.2024

Jedna od najpoznatijih i najatraktivnijih novinarki u fudbalskom svijetu Dileta Leota (Diletta Leotta) objavila je javno svoju vjeridbu s golmanom Njukasla Lorisom Kariusom.

Karius je ostao upamćen kao jedan od najvećih tragičara u historiji Liverpula, nakon što je 2018. godine bio direktni krivac za poraz od Real Madrida u finalu Lige prvaka, ali je zato imao više sreće u ljubavi.

Dileta i Nijemac su već neko vrijeme u sretnoj vezi, dobili su i djevojčicu Ariju i sada su, kada se Dileta porodila, odlučili da podignu sve na još viši nivo.

Zanimljivo je i to da su njih dvoje već mjesecima vjereni, ali da su to krili od svijeta.

 - Rekla sam da! Čekala sam nekoliko mjeseci da vam to kažem, jer smo Loris i ja željeli maksimalno da se posvetimo rođenju Arije, ali sada smo spremni da napravimo novi iskorak kao porodica. Fotografije koje vidite pokazuju vam najsretniju ženu na svijetu što s Lorisom i Arijom zaista i jesam - napisala je Dileta.

Leota trenutno ima 9,1 miliona fanova na svom Intagram profilu, te će, vjerovatno, većina muških fanova biti razočarana njenom objavom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.