"HORDE ZLA"

Oglasili se najvatreniji navijači Sarajeva: "Neophodna je opća mobilizacija uvijek vjerne bordo armije"

Pozvali su sve navijače na utakmicu 16. marta, kako bi svi zajedno dali podršku svojim igračima

Navijači Sarajeva. FACEBOOK

R. K.

15.3.2024

Nakon svih dešavanja u toku, ali i poslije utakmice četvrtine finala Kupa BiH na Koševu između FK Sarajeva i Borca, napokon su se oglasili i najvatreniji navijači kluba s Koševa.

 - Nakon što je naš voljeni klub bestidno opljačkan na revanš utakmici Kupa BiH, te je po ko zna koji put proveden sistematski udar na samu pomisao napretka fudbala u našoj državi, našem klubu i nama kao navijačima nije preostalo ništa drugo nego ustanak za odbranu onoga što najviše volimo, s obzirom na to da je rat od krovne kuće bh. fudbala odavno objavljen - napisali su navijači Sarajeva.

 - Fudbalski klub Sarajevo i njegov navijački korpus je trenutno u situaciji u kojoj je napadnut sa svih strana, kako od strane otvorenog neprijatelja u vidu predsjednika NFSBIH, tako i od strane domaćih izdajnika koji se nalaze na neprijateljskoj strani, visokopozicionirani u Komitetu za suđenje.

Upravo zbog toga, neophodna je opća mobilizacija uvijek vjerne bordo armije koja se svojim najjačim oružjem - brojnošću i glasom mora oduprijeti svim nasrtajima na naš klub.

Baš zato, u subotu, 16. marta s početkom u 20:45 sati pronađi svoje mjesto na koševskim tribinama i budi GROMOGLASNA PODRŠKA SVIH 90 MINUTA, BEZ OBZIRA NA SVE I U INAT SVIMA! JEDAN ZA SVE, A SVI ZA SARAJ'VO! - napisale su "Horde zla" na svojim društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.