DŽEK GRILIŠ

Zvijezda Sitija se na poseban način priprema za meč sa Realom: O svemu brine njegova djevojka

Englez pred spavanje boravi u sauni na 110 stepeni

Džek Griliš i Saša Etvud. PlatformaX

R. K.

15.4.2024

Engleski reprezentativac i krilni napadač Mančester sitija Džek Griliš (Jack Grealish), odlično raspoređuje pripreme za meč sa Real Madridom.

Prvak Evrope

Griliš je prvak Evrope sa Mančesterom, ali i osvajač trostruke krune sa "Građanima".

U prvom meču četvrtine finala Lige prvaka Gvardiolin (Guardiola) Mančester je odigrao 3:3 na Santiago Bernabeu protiv Real Madrida.

Uzvratna utakmica na Etihadu bit će velika prilika da "Građani" naprave veliki posao, ali i nastave pohod prema odbrani titule prvaka Evrope.

Nova rutina

Iako imaju jako gust raspored jer se takmiče na više frontova i uvijek vrebaju titule, Enlez kroz boravak u sauni uspjeha da se opusti i izbaci sve ono loše iz tijela.

Naime, on i njegova djevojka Saša Etvud (Sasha Attwood) svake noći prije spavanja odlaze u saunu na temperaturu od 110 stepeni na kojoj ostaju 10 minuta, kako bi izbacili sve loše stvari iz tijela. 

Nakon toga jednako dugo provode i na svježem zraku u svojoj vili koja je procijenjena na 6,5 miliona eura.

 - Njegova partnerica Saša jako je zabrinuta za njegovo zdravlje i kondiciju, a i oboje uživaju u tome što mogu ući u osobnu saunu, kad god to požele. To je postala njihova nova rutina prije spavanja - piše engleski "The Sun".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.