SPEKTAKL

Video / Novi Travnik: Humane zvijezde Hrvatske i BiH sutra igraju za opremanje centra 'Duga'

Sutra ćemo imati nogometni spektakl humanih zvijezda u jednoj humanoj naknadi prema našem centru Duga za djecu

Sa predstavljanja. Fena

FENA

15.5.2024

Veliki broj bivših nogometaša i osoba s javne scene iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine u četvrtak će na Gradskom stadionu u Novom Travniku obuti kopačke i odmjeriti snage na utakmici humanih zvijezda ove dvije države, najavili su danas na konferenciji za medije organizatori iz Udruge Pront Novi Travnik.

Utakmice će, naravno, imati humanitarni karakter jer će sredstva od ulaznica biti usmjerena za za opremanje prostorija JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra "Duga" Novi Travnik.

Obzirom da je utakmica uvrštena u program obilježavanja dana općine, u organizaciju se uključila i sama općina, čiji je načelnik Stjepan Dujo pozvao sve građane da pomognu opremanju centra "Duga".

- Sutra ćemo imati nogometni spektakl humanih zvijezda u jednoj humanoj naknadi prema našem centru Duga za djecu s poteškoćama u razvoju. Utakmica je to koja će ponuditi i spektakl ali i priliku svim našim građanima da vide zvijezde koje su nastupale za reprezentacije obje zemlje u proteklom razdoblju, kao i sve druge članove udruge humanih zvijezda. Pozivam sve ljubitelje nogometa i sporta te sve dobre ljude da na takav način pomognu opremanju centra 'Duga' - rekao je Dujo.

Predstavnik Humanih zvijezda Hrvatske, estradni umjetnik Mate Bulić najavio je i glazbeno scenski spektakl.

- Bit će to jedna dobra humana priča, jedan dobar glazbeno-scenski spektakl jer ima i nas sa estrade koji smo se pomiješali s nogometašima. Već 20 godina Humane zvijezde Hrvatske funkcioniraju izvrsno - poručio je Bulić.

Humane zvijezde Hrvatske dosad su odigrale više od 150 utakmica, na kojima su u humanitarne svrhe prikupili oko 1,7 milijuna eura.

Najavljeno je i kako će, među ostalim, za Humane zvijezde Hrvatske nastupiti Goran Vlaović, Miroslav Škoro, Jerko Leko, Mate Neretljak, Robert Špehar, Mario Lučić, Amir Kazić Leo, Miroslav Bičanić, dok će boje BiH predstavljati Elvir Bolić, Vedin Musić, Damir Špica, Edin Mujčin, Nihad Alibegović, Velibor Pudar, Almir Tolja, Darko Ljubojević, Bakir Beširević, Marko Topić, Muhamed Konjić...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.