EVROPSKO PRVENSTVO

Ćamila Mičijević: Ovo je predivna priča, srce mi lupa 100 na sat

Teško je nešto reći, hvala vam svim na nevjerojatnoj podršci

Ćamila Mičijević: Nadam se da smo nešto napravile za ženski rukomet. Arhiva

G. Š./SN

22.12.2020

Hrvatske rukometašice jučer su se vratile u Zagreb, nakon što su na Evropskom prvenstvu osvojile bronzanu medalju. Hrvatski rukometni savez (HRS) priredio im je malu svečanost, a nažalost, zbog epidemiološke situacije nije bilo organiziranog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu, kao što je to postalo uobičajeno nakon velikih uspjeha hrvatskih sportaša.

- Iznenadili ste nas, nadam se da svi nosite maske i da s pazite. Teško je nešto reći, hvala vam svim na nevjerojatnoj podršci - poručila je najbolja hrvatska rukometašica - Mostarka Ćamila Mičijević, te dodala:


- Ovo je predivna priča, srce mi lupa 100 na sat. Nadam se da smo nešto napravile za ženski rukomet. Malo je nerealno očekivati da će sve sad biti odlično, ali napravili smo dobar korak za ženski rukomet, dodala je "Ćana bez mana".


Ćamila Mičijević bila je najveselija i na zagrebačkom aerodromu, kao uostalom i tokom cijelog EP-a. "Ćana bez mana", kako je sama sebe prozvala, bila je zadužena za održavanje dobre atmosfere u ekipi, uveliko i zahvaljujući svojoj emisiji "Ćamilina fotelja" koja se posljednjih sedmica emitirala na platformama HRS-a. Ne čudi stoga da se upravo Ćamila prva uhvatila mikrofona po povratku u Hrvatsku iako je odmah priznala:

- Ovdje je definitivno teže nego u mojoj emisiji, sada imam veću tremu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.