TENIS

Pobuna u Melburnu: Đokovićeva terasa je veća od moje cijele sobe

Ipak, on se barem oglasio i nešto rekao, rekao je Argentinac

Đoković: U izolaciji će biti još sedam dana. AFP

G. Š. / SN

23.1.2021

Gido Pelja (Guido Pella), trenutno 44. teniser svijeta, oglasio se iz Melbournea povodom "haosa" koji je nastao u Australiji, odnosno čudne situacije u kojoj određeni dio učesnika ima pristup elitnim uvjetima i treniranju, dok jedan dio "uživa" u tek par kvadrata i nema mogućnost treniranju.


Nadal i Tiam

Naravno, za sve je kriva "provala" koronavirusa u određenom broju aviona na putu u Australiju, pa je Novak Đoković nedavno pokušao s nekoliko prijedloga olakšati život svojim kolegama.  Određeni dio zapadnih medija jedva je dočekao prvog tenisera svijeta, kojem ne praštaju "Adria Tour" i širenje virusa u vrijeme dok je svijet bio u izolaciji, no na njegovu stranu stao je upravo Argentinac.

- Imam dojam da je Đokovićeva terasa veća od moje cijele sobe. Ipak, on se barem oglasio i nešto rekao. Za razliku od Rafaela Nadala i Dominika Tiama, razočaran je Pelja.

Hranu dobivamo u stiroporu

Također, taj 30-godišnji teniser iz Buenos Airesa još je nešto otkrio: 

Moju sobu nisu čistili niti jednom u sedam dana. Nekim čudom dobio sam ručnike. Hranu dobivamo u stiroporu. No, držimo se i dalje, napisao je Argentinac na Twitteru. 

Uzbudljivo je u Australiji, a za utjehu ovima u krivim avionima, još trebaju izdržati samo sedam dana, prenose SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.