EP 2022

Kapiten Francuske: Protiv Hrvatske je uvijek nezgodno, svašta se može dogoditi

Uoči susreta s Hrvatskom, priznaje Porte da u ekipi vlada nervoza

Porte: S Francuskom večeras otvara Evropsko prvenstvo. TWITTER

I. Ćosić

13.1.2022

Francuska će večeras otvoriti Evropsko prvenstvo, kada od 20:30 igra protiv reprezentacije Hrvatske. Kapiten Trikolora Valentin Porte kaže da ne može prognozirati ishod utakmice s Kaubojima. 

- Hoćemo li biti učinkoviti? Ne znam, o tome možemo pričati nakon utakmice s Hrvatskom, ali sada nema smisla spekulirati. Natjecanje počinje i moramo se fokusirati na igru. 

Šta će biti protiv Hrvatske ćemo tek vidjeti - rekao je Porte za "L'Equipe". 

Kapiten Francuske se pridružio svojim saigračima tek nedavno nakon što je prebolovao koronavirus. 


- Sada se dobro osjećam. Bilo je malo čudno, otegnulo se, ali dobro je sve prošlo. Još uvijek je čudno biti odsječen od grupe na par dana i ostati sam u Rukometnoj kući. Nadam se da će sada biti sve u redu. Sretan sam što sam opet dio ekipe - rekao je Porte pa dodao:

- Ne mogu baš igrati sat vremena i napad i obranu, ali to ni nije bilo u planu. Fizički se osjećam dobro. Radio sam samostalno proteklih pet dana. 

Nedostajali su mi samo automatizmi s ekipom, ali mislim da će mi se to brzo vratiti. Spreman sam pomoći čak i ako dobijem samo pet minuta - dodao je kapiten Francuske.

Kapiten Francuske se pridružio svojim saigračima tek nedavno nakon što je prebolovao koronavirus.

 - Prije svakog međunarodnog natjecanja, a posebno protiv Hrvatska, u tako važnoj utakmici, uvijek su pomiješani osjećaji. Ima tu i malo nervoze. Ne znamo kakva će utakmica biti, mnogo toga se može dogoditi", zaključio je Porte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.