EVROPSKO PRVENSTVO

Najbolji igrač Hrvatske otkrio šta mu se sve događalo u posljednjih 25 dana

Duvnjak je u reprezentaciji Hrvatske od 2007. godine, a dobio je pitanje koliko će još dugo igrati za svoju državu

Duvnjak: Ne može pomoći Hrvatskoj na EP. Twitter

I. Ć.

22.1.2022

Domagoj Duvnjak je pred utakmicu između Hrvatske i Danske gostovao na hrvatskoj televiziji, gdje je otkrio šta mu se sve događalo u posljednjih 25 dana. 

Težak period

- Bilo je i boljih dana. Definitivno, ovo je čudno vrijeme. 26. decembra sam odigrao zadnju utakmicu za Kil i 1. januara je bio dogovor da dođem na okupljanje reprezentacije. 

Kako sam imao problema s leđima, u razgovoru sa selektorom dogovorili smo se da ću se priključiti treninzima pet, šest dana kasnije.

Ali, to se nikad nije dogodilo. Dobio sam koronu i 25 dana se nisam zatrčao. To mi se nikad nije dogodilo u karijeri, da imam toliku pauzu - rekao je Duvnjak. 

Poraz od Crne Gore

Prvo ime hrvatskog rukometa dao je svoj komentar na težak poraz reprezentacije Hrvatske od Crne Gore. 

- Nije bilo energije koju smo imali u Szegedu. Banalan primjer, u prvih par minuta imali smo dvije blokade, a niko s klupe se nije pomaknuo, dao podršku. 

Nervoza se uvukla, ali to je i za očekivati od momaka koji nikad skupa nisu igrali. Crna Gora je nanjušila krv i dogodio se poraz. - dodao je Domagoj Duvnjak.

Duvnjak je u reprezentaciji Hrvatske od 2007. godine, a dobio je pitanje koliko će još dugo igrati za svoju državu.

- Igrat ću sve dok me zdravlje bude služilo i dok god selektori budu smatrali da sam potreban - odgovorio je i završio Domagoj. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.