PLEMENITA VJEŠTINA

Škola boksa Željezničar od 1. marta i u Hadžićima

Treninzi se obavljaju u dvorani "Goran Čengić" Novo Sarajevo, a zbog velikog interesovanja i želje da se ova plemenita vještina proširi na područiju Kantona Sarajevo sa radom počinje još jedna Željina sekcija

Svi dječaci i omladinci imat će mogućnost naučiti i pokazati svoja umijeća bokserskih tehnika. BK Željezničar

FENA

23.2.2022

Bokserski klub Željezničar je nakon skoro trideset godina pauze u radu, ponovno pokrenuo svoju čuvenu školu olimpijskog boksa.

Treninzi se obavljaju u dvorani "Goran Čengić" Novo Sarajevo, a zbog velikog interesovanja i želje da se ova plemenita vještina proširi na područiju Kantona Sarajevo sa radom počinje još jedna Željina sekcija. Od 1. marta s radom će početi škola boksa u u Hadžićima.

- Hadžići su mjesto koje definitivno zaslužuje da se njegovim građanima i njihovoj omladini ponudi olimpijski boks kao sport koji u sebi ima sve vrijednosti olimpijskog duha i takmičenja. S druge strane, svi dječaci i omladinci imat će mogućnost naučiti i pokazati svoja umijeća bokserskih tehnika koja će nakon usavršavanja tehnika boksa iste pokazivati na bokserskim ringovima širom Bosne i Hercegovine, kao i na međunarodnoj sceni. Vjerujemo da će se realizacija škole olimpijskog boksa Željezničar u Hadžićima pokazati kao pun pogotak u stvaranju novih šampiona sa ciljem sportskog življenja i zdravog odrastanja za hadžičke dječake i omladince - saopćeno je iz BK Željezničar.

Od 1. marta s radom će početi škola boksa u u Hadžićima. BK Željezničar

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.