MOSKVA

Naša najbolja odbojkašica pokidala ligamente koljena: Nema vremena za plakanje, ljutnju...

Ne dozvolite da vam neuspjeh da izgovor da samo sjednete, rekla je Edina Begić

Begić se povrijedila prije sedam dana. Dinamo Moskva

G. Š.

15.3.2022

Nakon što je prije sedam dana doživjela povredu na prvenstvenom meču protiv Dinama iz Krasnodara, Edina Begić, odbojkašica moskovskog Dinama i reprezentativka Bosne i Hercegovine, potvrdila je na Instagramu da je pokidala ligamente koljena desne noge.

- Ne dozvolite da vam neuspjeh da izgovor da samo sjednete. Podignite se i nastavite da napredujete, poruka je najbolje odbojkašice Bosne i Hercegovine, koja je u posljednje vreme imala dosta zdravstvenih problema.

Uz konstataciju da joj sve „izgleda kao ružan san“, Edina je još dodala da je spremna da se uhvati u koštac sa onim što je čeka.

- Nema vremena za plakanje, ljutnju, postavljanje pitanja zašto i kako, jer će vam pomoći samo pozitivne vibracije - zaključila je Edina, koja se zahvalila svim svojim navijačima, prijateljima i porodici na podršci u najtežim momentima njene karijere, a najviše hrvatskom stručnjaku Damiru Kolecu, inače kondiconom treneru Dinama, koji će pokušati fizički da je pripremi za operaciju i kasnije postoperativni period.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.