DANSKI REPREZENTATIVAC

Danski junak bacio nagradu za najboljeg igrača: Nisam to zaslužio ponijeti kući sa sobom

Moraju odabrati jednog igrača, a ova današnja nagrada nije bila potpuno zaslužena, rekao je Gidsel

Matijas Gidsel. Twitter

B. L.

18.1.2023

Danska je u posljednjem kolu grupe H pobijedila Tunis 34:21 i kao prva se plasirala u novu grupu Svjetskog prvenstva. Tamo će se Danci za četvrtfinale boriti protiv Hrvatske, SAD-a i Egipta, a prvu utakmicu igraju sutra protiv Hrvatske od 20.30 u Malmeu.

Najboljim igračem utakmice protiv Tunisa proglašen je Matijas Gidsel (Mathias), koji je zabio osam golova iz 12 udaraca. Gidsel je na kraju utakmice bio nezadovoljan svojom igrom te dodao kako nije zaslužio tu nagradu. Toliko ga je to pogodilo da je natpis za igrača utakmice ostavio na podu dvorane.

- Nisam to zaslužio ponijeti kući sa sobom i ne znam gdje je nagrada završila. Obično je dajem gledateljima. Ne želim to za sobom vući u Berlin. Te nagrade se daju onima koji ih žele -  rekao je razočarani Gidsel i dodao:

- Niklas Landin je bio fantastičan. Ne zanima nas previše nagrada za igrača utakmice. Moraju odabrati jednog igrača, a ova današnja nagrada nije bila potpuno zaslužena. Što se tiče ove utakmice, bila je malo frustrirajuća za mene jer sam promašio neke šanse - izjavio je Gidsel.

Standings provided by Sofascore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.