PEJDŽ SPIRANAC

Jedna od najpoznatijih golferki se požalila: Tradicionalni mediji me se boje

Znam šta reći i kada to trebam reći i neću se šaliti recimo s grudima na nacionalnoj televiziji, ali oni se boje, rekla je Spiranac

Pejdž Spiranac. Twitter

E. Ć.

25.5.2023

Pejdž Spiranac (Paige) je, objavljujući sadržaje o golfu i lifestyleu, postala jedna od najuspješnijih golferica i infuenserica.

Može se pohvaliti da je prati skoro četiri miliona pratitelja na Instagramu, a od ovog sadržaja napravila je uspješnu karijeru i čak pokrenula stranicu pod nazivom OnlyPaige.

Ona je pozivana na golferske turnire kako bi organizovala i učestvovala u događajima vezanim za takmičenja. Međutim, još uvijek se nije mogla probiti na mainstream medije.

Mnogi pretpostavljaju da je to razlog zašto se još uvijek nije fotografisala naga, ali to i dalje nije sasvim pridobilo voditelje televizija koji je se, čini se, boje.

Sada je i sama Pejdž progovorila o tome zbog čega smatra da će trebati nego vrijeme prine nego što postane redovna u TV emisijama.

- Nije kao da je to nešto u što ću se samo upustiti i učiniti. Trebaju te željeti, a tradicionalni mediji me se boje. Ne žele raditi sa mnom jer sam, koliko mi je rečeno, nepredvidiva. To je vjerovatno zbog sadržaja koji stvaram.

Zabrinuti su jer nemam filter, ali ja sam profesionalac. Znam šta reći i kada to trebam reći i neću se šaliti recimo s grudima na nacionalnoj televiziji, ali oni se boje jer sam očito previše riskantna - poručila je Pejdž.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.