OGLASIO SE NA MREŽAMA

Velibor Pudar uoči današnjeg Laninog finala poslao poruku kritičarima: Znam ja nas, j**o ti nas

Oni ne znaju da si više vremena provela u bazenu, teretani, avionu, autu, hotelima nego sa porodicom, drugaricama..., poručio je Pudar

Velibor i Lana Pudar. Facebook

E. Ć.

15.2.2024

Velibor Pudar, otac najbolje bh. plivačice Lane Pudar, oglasio se danas uoči finalne utrke Svjetskog prvenstva u disciplini 200 metara delfin.

Mostarka će se danas od 17:02 sati boriti za novu medalju, a njen otac poslao je poruku kritičarima.

- Sa srećom danas, Ribice! Samo isplivaj najbolje, u ovom trenutku, što možeš, u što ne sumnjam da ćeš uraditi, da ti bude "duša" mirna a koje ćeš mjesto osvojiti uopšte nije bitno jer si samim ulaskom u finale Svjetskog prvenstva postigla mnogo. 

Mnogi ne znaju šta znači doći na prvenstvo iz "punog treninga" još sa povrijeđenim ramenom pa pričaju nebuloze. Oni ne znaju ni da si sa 15 godina osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu (Abu Dhabi 2021.), oni ne znaju ni kako si evo već tri godine u vrhu svjetskog plivanja.

Oni misle, dođeš na takmičenje skočiš u bazen i to je to, vide samo "gotov proizvod". Oni ne znaju da si više vremena provela u bazenu, teretani, avionu, autu, hotelima nego sa porodicom, drugaricama... Idemo Ribice danas otplivati finale Svjetskog prvenstva, a za "ove neke", u Mostaru, ima jedna uzrečica koja glasi "znam ja nas, j...o ti nas"

I da nikada više ništa ne osvojiš, a osvojit ćeš akobogda, trebat će mnogo, mnogo godina da te neko sustigne i prestigne u BiH, a vrijeme je tek pred tobom samo Bože zdravlja! - poručio je Velibor Pudar.

Pudar: Oglasio se na Instagramu. Screenshot

Podsjetimo, finalna utrka Svjetskog prvenstva u disciplini 200 metara delfin održava se danas u 17:02 sati uz direktan prijenos na BHT1. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.