INSTAGRAM

Srbijanska teniserka se oglasila prvi put nakon što je Đoković odustao od meča za bronzu

- Samo ja mogu znati osjećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri, poručila je Stojanović

Stojanović i Đoković: Nisu igrali meč za bronzu. TWITTER

E. Ćosić

4.8.2021

Nina Stojanović je sa Novakom Đokovićem došla do borbe za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, ali nije izašla na teren da pokuša i da je osvoji. Podsjećamo, Đoković je nakon iscrpljujućeg meča za 3. mjesto u singlu zbog povreda i bolova odustao od takmičenja u miks parovima.

Teniserka se do sada nije oglašavala, sve do ovog momenta kada je na Instagramu objavila sliku njih dvoje iz mlađih dana sa emotivnom porukom.

- Samo ja mogu znati osjećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri za Olimpijsku medalju. Također prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i donio mi mnogo sreće - poručila je Stojanović te dodala:

- Želim da kažem da sam zahvalna prije svega što sam tu među svim najboljim sportistima u svijetu. I bila mi je čast i privilegija igrati sa najboljim u historiji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi uputili u ovom periodu. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cijenim svaki minut proveden u Tokiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.