ZVIJEZDE

Noleta sin stavio u neugodnu poziciju: Morao sam ga štipnuti

Ja sam zvezdaš, a on navija za Partizan i nekada malo pretjera

Monako: Novakov sin navijač Partizana. Twitter

N. D.

9.4.2023

Iako je deklarirani navijač Crvene zvezde, Novak Đoković sinoć je u Monte Karlu uživo gledao utakmicu košarkaša Partizana, koji su pobjedom nad Monacom 88:84 osigurali plasman u četvrtfinale Eurolige. 

Na poluvremenu je dao kratki intervju za "SportKlub" u kojem je otkrio da uvijek navija za Partizan osim protiv svoje Zvezde, a sin Stefan čak i tada.

- Osjećam se lijepo, došao sam sa sinom i ženom, Partizan pobjeđuje, najavio je Đoković dok je beogradska ekipa vodila na poluvremenu. 

- Ja podržavam Partizan kad igra protiv bilo koga osim Zvezde. Ja sam zvezdaš, ali naravno da navijam za srpski klub. Moj sin podržava Partizan, voli Partizan, pa sad idemo i na Partizanove utakmice, rekao je.

Mali Stefan, primijetila je novinarka, pokazuje žustre reakcije na utakmici svoje omiljene ekipe, što Novaka stavlja u neugodnu situaciju jer je kao gost domaćeg kluba sjedio odmah do predsjednika Monaka.

- Malo ga štipnem ako pretjera. Rekao mi je da mu je ovo najgora utakmica jer ne može navijati kako želi. Rekao sam mu da može, samo da ne viče "uaaa" protivničkoj ekipi kada napada, rekao je Đoković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.