TENIS

SKANDAL DOBIO NASTAVAK Bijesni Wawrinka zbog Hrvatice napravio 'havariju' u svlačionici!

Traži ogromnu kaznu

Autor:(A. Vr.)

13.8.2015

Talentirani australski tenisač Nick Kyrgios napravio si je na ATP turniru u Montrealu vjerovatno najveću negativnu reklamu u dosadašnjoj kratkoj karijeri. 20-godišnji Australac je u 2. kolu pokušao isprovocirati protivnika Stanislasa Warinku uvredom na račun 'njegove djevojke' (aludirajući na Donnu Vekić), a priča je dobila nastavak i u svlačionici...

" Kokkinakis ti je poševio curu. Žao mi je što ti to moram reći stari", dobacio je Kyrgios Wawrinki sredinom drugog seta i započeo skandal u koji će se očito morati uključiti i disciplinska tijela teniske federacije.

Prostački ispad prenijeli su brojni svjetski mediji, do u detalje opisujući povijest Wawrinkinog ljubavnog života (mučni razvod od supruge, navodno ljubovanje s hrvatskom teniserkom Donnom Vekić...), a to je toliko razbjesnilo petog tenisera svijeta da je nakon meča iznio nove detalje te je javno zatražio od ATP-a da drakonski kazni Kyrgiosa.

donna-vekic0115

Dona Vekić

U razgovoru sa švicarskim novinarima, Wawrinka je otkrio da je poslije meča otišao u svlačionicu i da se sučelio s drskim Australcem. Ovaj ga je pokušao, ali očito nije uspio izbjeći.

"To što sam mu rekao ostaje u svlačionici", rekao je ljutiti Švicarac aludirajući da to i nije baš bio ugodan razgovor, pogotovo ne za 'mladu nadu s poremećajem u ponašanju'.

"Ovo nije prvi put da on ima ogromnih problema s ponašanjem na terenu i izvan njega. Nadam se samo da će ga ATP teško kazniti, jer je mlad pa bi mu mogli progledati kroz prste, ali za ovo nema izvinjena. On u svakom meču ima isti problem. U svakom se meču ponaša jako zločesto. I povrh svega toga, problem je što zbog njegovog lošeg ponašanja ne stradava samo on, nego i ljudi oko njega, drugi teniseri, suci, dodavači lopti...", rekao je ovogodišnji osvajač Roland Garrosa švicarskim novinarima.

Vezana vijest>>> SRAMOTNI ISPAD U MONTREALU Kyrgios Wawrinki: Kokkinakis ti je poš**io djevojku!

Po zadnjim vijestima, Kyrgios će zbog uvrede biti novčano kažnjen od strane Udruženja teniskih profesionalaca, a visina kazne još nije obznanjena, jer ATP prvo mora australskog tenisera obavijestiti o svojoj odluci, koja je donesena za manje od 24 sata otkako se incident dogodio.

Thanasi Kokkinakis je druga velika nada australskog tenisa, a pretpostavlja se da je djevojka na koju se odnosila Kyrgiosova rečenica hrvatska teniserka Donna Vekić s kojom su mediji često povezivali 30-godišnjeg Wawrinku, nedavno rastavljenog oca 5-godišnje kćeri.

U priču se uključila i majka mladog Australca, Norlaila 'Nill' Kyrgios, tvrdeći da je s provokacijama prvi započeo Wawrinka.

"Oko za oko, zub za zub... malo se informirajte prije nego svi počnete blejati kao ovce. Zanovijetala...", poručila je gospođa Kyrgios 'kukavicama' na Twitteru i izazvala zgražanje.

"Prejadna porodica! Sramota za tenis. Nimalo klase", "Imaš užasnog sina i čini mi se da je sve to naučio od tebe", samo su neki od komentara koje su zasuli Twitter profil Nickove majke, koja ga je zbog bujice uvreda na kraju i ugasila.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.