TENIS

DOBRO SE ZABAVILI: Ivanišević, Agassi i Ferrero otvorili turnir u Umagu

Legende svjetskog tenisa

A.Č.

17.7.2016

Legende svjetskog tenisa Andre Agassi, Juan Carlos Ferrero i Goran Ivanišević revijalnim dvobojem otvorili su ATP Umag pred 4.000 gledatelja.

Nažalost, Agassi zbog ozljede leđa nije mogao zaigrati, no zato su se Ivanišević i Ferrero dobro zabavili. Španac Juan Carlos Ferrero (36), je bivši broj 1 i osvajač Roland Garrosa, međutim, Agassijev dolazak pomalo je zasjenio povratak legendarnog “zemljaša”, koji je 2010. osvojio Umag.

- Kada razmišljam o Hrvatskoj, prva asocijacija su mi prekrasni ljudi i pobjednik Wimbledona. Preletio sam cijeli svijet da dođem k vama, nisam bio siguran što očekivati, ali već sam se uvjerio da je ovo mjesto čudesno i jedinstveno. Sada sam razočaran što nisam dolazio igrati ovamo kao profesionalac - razbacivao se komplimentima 46-godišnji Amerikanac.

U svom posjetu Umagu, Andre Agassi, Goran Ivanišević i Juan Carlos Ferrero pronašli su vremena i za svoju najmlađu publiku.

Kao dio programa turnira, teniske legende dio svog vremena su provele na Kid's Dayu, u druženju s mališanima od kojih će možda neko jednog dana poći i njihovim stopama. Okupilo se 500-tinjak djevojčica i dječaka koji su uživali u razgovoru sa svojim idolima, a oni hrabriji su ih i izazvali na dvoboje. Kao poseban poklon i trajni podsjetnik na ovaj jedinstven susret mališani su dobili majice s potpisom teniskih legendi, i to iz njihovih ruku.

Uz to, svako je s ovog druženja odnio i fotografiju, još pokoji autogram, ali i ono najvažnije - uspomenu koju će pamtiti cijeli život.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.