TENIS

Đoković: Šta očekujem? Ne očekujem ništa...

AFP

Vijesti.me

24.3.2018

Tri poraza zaredom - od Hjeona Čunga, Tara Danijela i sinoć od Benoe Pera (Benoît Paire), to se u posljednjih 11 godina prvi put dogodilo Novaku Đokoviću.

Srbijanski teniser gIat je izgubio u prvom meču na Mastersu u Majamiju, uz novo blijedo izdanje te potvrdu da je fizički u velikom zaostatku u odnosu na rivale.

- Ne bih ni izlazio na teren da ne vjerujem da mogu pobijediti. Ne bih ni bio ovdje da ne pokušavam to uraditi. Znam da ima mnogo onih koji me podržavaju, ali, na nesreću - nisam na nivou na kome bi oni željeli da me vide. Tako je kako je, život ide dalje - rekao je Đoković.

On je kazao da mora da vjeruje u sebe i nastavi raditi.

- Želio sam doći u Majami i Indijan Vels da vidim mogu li igrati. Volim da igram na tvrdoj podlozi, želio sam nekoliko turnira prije početka sezone na šljaci. Očigledno nisam bio spreman - naglasio je on.

Đoković je imao snage za samo 20-ak minuta pravog ritma i pravog tenisa.

- Dobro sam počeo, odigrao dobro šest gemova, a onda sam ostao bez snage. On je servirao veoma dobro, nisam imao šansu da ga ugrozim. Odigrao je i nekoliko sjajnih poena u važnim trenucima. Sve se dogodilo veoma brzo - kazao je Đoković.

Na pitanje šta ga očekuje u bliskoj budućnosti, odgovorio je:

- Ne znam šta da očekujem, ne očekujem ništa. Očigledno je da se suočavam s raznim izazovima u svojoj igri, kao i u svom zdravlju. Pokušavam da se sredim i da vidim šta će se dogoditi - zaključio je Đoković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.