TENIS

Razišli se Đoković i Agasi: Često smo zaključivali da nismo saglasni oko nekih stvari

AFP

Blic.rs

31.3.2018

Amerikanac Andre Agasi (Agassi) napustio je stručni štab srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, nakon manje od godinu dana, pošto je objelodanio da više neće biti trener bivšeg broja jedan, prenio je ESPN.

Proslavljeni teniser je od polovine maja prošle godine bio u Noletovom timu, ali je samo 11 mjeseci kasnije donesena odluka da dođe do razlaza između dvije strane.

- Imao sam najbolju namjeru, želio sam da pomognem Novaku. Ipak, često smo zaključivali da nismo saglasni oko nekih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere - istakao je Agasi za ESPN. 

Agasi je u prethodnom periodu obavljao funkciju povremenog trenera, pošto je bio uz Novaka samo na većim turnirima, pa će poslije njegovog odlaska Đoković nastaviti raditi sa Štepanekom.

Nole je angažirao Agasija u pokušaju da mu pomogne da se vrati na tron, ali u tome nije uspio, uglavnom zbog povreda i neigranja zbog bolova u laktu. Tako je srbijanski teniser ove sezone ispao u četvrtom kolu Australijan Opena, te drugoj rundi mastersa u Majamiju i Indijan Velsu. Bez Amerikanca će pokušati da napravi bolje rezultate na turnirima na šljaci, koje otvara masters u Monte Karlu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.