TENIS

U Parizu poludjeli zbog oblačenja Serene Vilijams: Nećeš više takva igrati na Rolan Garosu

Sereni za slične modne akrobacije još ostaju US i Australian Open

Serena Vilijams ( AFP)

Tportal.hr

24.8.2018

Predsjednik Francuskog teniskog saveza Bernard Gudičeli (Guidicelli) najavio je zabranu modnih kombinacija na Rolan Garosu poput one s kojom se na terenu pojavila Serena Vilijams (Williams) ove godine.

Podsjetimo, 36-godišnja Amerikanka igrala je modnoj kombinaciji koja je prozvana "kostimom Crne Pantere", a svoju je odluku branila tvrdnjom da u toj opremi simbolizira snažnu ženu koja je uspješno prebrodila sve teškoće koje idu uz trudnoću.

- Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća - pravdala se Serena u maju.

No, u Vimbldonu postoje jasna pravila obalačenja pa se tri sedmice kasnije na terenu pojavila u bijeloj haljini, a vodstvo Rolan Garosa najavljuje uvođenje strožijih pravila i na svojim terenima.

m da smo otišli predaleko. Kombinacija koju je Serena nosila ove godine neće se više prihvaćati. Treba poštivati mjesto i igru -  izjavio je Bernard za "Tennis Magazine", a predsjednik Francuskog teniskog saveza odgovorio je i na Serenino opravdanje:

''Ako svoje emocije želi prenijeti s nečim što je lijepo, na lijepom mjestu, one će se još i uvećati'', rekao je Bernand.

Sereni za slične modne akrobacije još ostaju US i Australian Open.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.