REGION

Jelena Đoković pozirala u minjaku: Fanovi je zasuli komentarima

Neki su posumnjali da se ispod nje nalazi trampolin koji se ne nalazi u kadru

Jelena Đoković, supruga teniskog asa Novaka Đokovića. Instagram

E. H. / Avaz.ba

19.5.2020

Posljednja fotografija Jelene Đoković izazvala je veliku pažnju. Supruga teniskog asa Novaka Đokovića pozirala je u prirodi, odjevena u bijelu majicu i plavu kratku suknju. 

Na fotografiji je skočila visoko uvis, a njeni fanovi našalili su se da su oduvijek znali da može skočiti više od Novaka. 

Neki su posumnjali da se ispod nje nalazi trampolin koji se ne nalazi u kadru.

Đoković se posljednjih sedmica aktivirala na društvenim mrežama, gdje je dijelila zdravstvene savjete koje je struka demantirala.

Tako je tvrdila da su žene neplodne zbog svoje oralne higijene. 


View this post on Instagram

👋😎 🦋🌞🌼🌻

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

- Zdravlje iz usta također utječe na plodnost žensku i danas žene imaju jako puno problema da zatrudne. Na to dosta utječu problemi sa zubima, karijes, nagomilane naslage i bolesti desni - rekla je u live javljanju na Instagramu, referirajući se na knjigu Nadine Artemis, koja je napisala knjigu o holističkoj brizi za zdravlje zuba. 

Đoković je potom sa svojim pratiteljima podijelila kako trebaju njegovati usnu šupljinu.

- Koristite uvijek slanu vodu i sodu bikarbonu da isperete usta, počnite čistiti jezik i desni s posebnim četkicama; i ujutro i uvečer se koristi konac za zube (uvedite i esencijalna ulja u rutine jer su antibakterijska, antifungalna, antiviralna i antiinflamatorna), mućkanje ulja u ustima je sjajno za upale desni... - rekla je i dodala:

- Nježno perite zube, uvijek s mekanim četkicama, jer kad grubo peremo, to povlači desni. Pokret je „kiša pada, trava raste“, kako kažu naši zubari klincima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.