ADRIJA TUR

Počele pripreme za dolazak Đokovića u Sarajevo

Grad Sarajevo će učestvovati u jednom dijelu organizcije, koja se tiče osiguranja lokacije, jer postoji nekoliko ideja gdje bi mogao biti odigran završni meč Adrija tura

Đoković i Džumhur. ATP tur

Piše: N. D./Avaz.ba

15.6.2020

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković će sa prijateljima 3. i 4. jula gostovat će u Banjoj Luci, a dan kasnije u Sarajevu. U međuvremenu, humanitarni teniski turnir Adrija tur, nakon Beograda, bit će nastavljen 20. i 21. juna u Zadru, zatim 27. i 28. u Crnoj Gori, a nakon Banje Luke 5. jula završava u Sarajevu.

Lokacija završnice turnira u Sarajevu još nije poznata, a sve oko organizacije naš najbolji teniser Damir Džumhur je prepustio timu Novaka Đokovića, saznaje "Avaz".

Grad Sarajevo će učestvovati u jednom dijelu organizcije, koja se tiče osiguranja lokacije, jer postoji nekoliko ideja gdje bi mogao biti odigran završni meč Adrija tura.

Što se tiče Džumhurove povrede, on ne istegao ložu od umora, jer je svaki dan igrao jedan meč, plus humanitarna fudbalska utakmica. Danas oko podneva će biti poznato koliko će morati pauzirati! Međutim, nije upitan njegov nastup 5. jula u Sarajevu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.