ADRIA TOUR

Zaražena i trudna supruga od Troickog, uskoro obraćanje Đokovića

Đoković će danas saopćiti odluku o sudbini Adria Toura u Banjoj Luci, koji je planiranon za 3. i 4. juli, kao i egzibicionog meča sa Džumhurom u Sarajevu (5. juli)

Đoković i Troicki. Arhiv

Piše: Avaz.ba

23.6.2020

Srbijanski teniser Viktor Troicki sinoć je potvrdio da je zaražen koronavirusom, a danas je stigla još jedna loša vijest.

Supruga i ja smo pozitivni, rekao je Troicki te dodao: 

- Ona je testirana u petak, a kćerka i ja u nedjelju, nakon što smo saznali da je supruga pozitivna. Kćerka je negativna, a supruga i ja pozitivni. 

Troicki je zaražen igrao na Adria Touru u Beogradu, u istoj grupi s Aleksanderom Zverevom (Alexander) i Novakom Đokovićem, čiji rezultati testiranja očekuje se danas poslijepodne kada bi se prvi teniser svijeta trebao i obratiti javnosti.

Zverev je, međutim, dobio negativan nalaz testa, kao i naš najbolji teniser Damir Džumhur, dok su zaraženi hrvatski teniser Borna Ćorić, Bugarin Grigor Dimitrov, njegov trener Kristijan Gro (Christian Groh), te kondicijski trener Novaka Đokovića Marko Paniki. 

Đoković će danas saopćiti odluku o sudbini Adria Toura u Banjoj Luci, koji je planiranon za 3. i 4. juli, kao i egzibicionog meča sa Džumhurom u Sarajevu (5. juli).

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.