NIJE PREKRŠIO NIKAKAV ZAKON

Dominik Tim: Napadi na Đokovića su jeftini!

Najbolji teniser svijeta našao se na meti kritika

L.M. / Avaz.ba

Dominik Tim i Novak Đokovic

Foto: GETTY IMAGES


Treći teniser svijeta Dominik Tim istakao je da Novak Đoković nije prekršio nijedan zakon prilikom organizacije Adria Tura, te da ne razumije zbog čega ga svi toliko kritikuju.

Adria tur održan je tokom dvije nedjelje u Beogradu i Zadru. Iako je planirano da traje duže, takmičenje je prekinuto kada je objavljeno da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus. Kasnije se saznalo da su zaraženi i Novak Đoković, Borna Ćorić i Viktor Troicki.

Zbog svega toga najbolji teniser svijeta našao se na meti kritika.

Neosnovani napadi

  • Adria Tour

    Adria Tour

    Foto: Zadarski.hr


- Nije mi jasno zašto toliko napadaju Đokovića. Nije prekršio nijedan zakon. To mora jasno da se kaže - rekao je Tim, koji je trijumfovao na turniru u Beogradu.

- Bio sam u Nici, vidio sam slike drugih gradova... Situacija nije drugačija nego što je bila u Beogradu. Ali žele da napadaju Novaka. To je jeftino...  

Na Adria Turu je učestvovao i Aleksandar Zverev. Mladom Nijemcu su mnogi zamjerili što poslje svega nije bio u dvonedjeljnom karantinu, već je bio na jednoj proslavi. 

- Ponašaju se prema njemu kao da je dječak, ali je on odrastao čovjek od 23 godine. Naravno, napravio je grešku, ali ne razumijem zašto svi moraju da se miješaju i komentarišu - dodao je Tim.

Više o:

Đoković Tenis
NA VRH

Podijeli članak na