DRUŠTVENE MREŽE

Nekadašnja teniska zvijezda iz Srbije zbog veze sa Hrvatom proživjela pakao

Otac je bio posebno ljut na nju što je ušla u vezu s Hrvatom. Zimbio

Avaz Sport

22.7.2020

Bivša teniska zvijezda Jelena Dokić emotivnom se porukom na svom Instagram profilu obratila svom izabraniku Tinu Bikiću povodom godišnjice njihove ljubavi. Jelena je imala težak život uz oca Damira, a detalje tragične i nasilničke priče otkrila je i u svojoj autobiografskoj knjizi. Otkrila je kako je godinama bila u depresiji zbog čitave situacije, a najteži trenutak u životu dogodio se kada je 2005. godine morala napustiti porodicu i zajedno s Tinom otišla živjeti u Zagreb. Otac je bio posebno ljut na nju što je ušla u vezu s Hrvatom, prenose SN.  

- U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla učiniti. On bi više volio da sam s nekim teroristom nego s Hrvatom - otkrila je nedavno Jelena za australske medije.

- Ne postoji nitko drugi s kim bih dijelila život. Ne postoje riječi koje mogu opisati koliko te volim i koliko mi značiš. Ti si najsjanija i najbrižnija osoba velikog srca. Hvala ti za sve što činiš za mene i za nas i što si uvijek pred mene bez obzira na sve. Ti si najpozitivnija osoba koju sam ikada upoznala i hvala ti što si me izvukao iz mraka kada sam pomislila da izlaza više nema. Kada sam htjela sve okončati. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, što vjeruješ u mene i nas. Hvala ti što si me čuvao i liječio, sretna sam što te imam pored sebe i ne znam što bih bez tebe. Volim te više nego što ćeš ikada znati. Hvala na svemu i na ovih 17 prelijepih godina. Nadam se da ćemo imati još puno zajedničkih godina i sjajnih uspomena u njima. Moj život, moja ljubav, moje sve. Volim te zauvijek - napisala je Dokić na društvenim mrežama poruku svom suprugu Tinu Brkiću. 

View this post on Instagram

17 YEARS TOGETHER TODAY!!! No one else I would do life with. Words are not enough to explain how much I love you and what you mean to me.You are the kindest,most caring person with the biggest heart. Thank you for everything you have done for me and for us and thank you for always being there no matter what. You are the most loving and positive person I have ever met and you have pulled me from the dark when I thought there was no way out and when I wanted to end it all.Thank you for fighting for me and always having my back and believing in me and in us. Thank you for keeping me safe and sane. I am so lucky to have you by my side and I don’t know what I would do without you. I love you more than you will ever know. Thank you for everything and for these beautiful 17 years together. Here is to hopefully many more years together and hopefully many more great moments and memories. My life,my love,my everything. I love you forever. 🙏🙏🙌🙌❤️❤️🥰🥰💕💕💕💕 Photo credit:unknown #annyversary #together #17years #17yearstogether #forever #love #loveyou #iloveyou #❤️ #myeverything #myheart #heart #thankful #grateful #unbreakable #inspo #loved #manymoretocome #mylife #mylove #mystrength #thankful #grateful #caring #kind #loving #loveyouforever

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.