MARBELJA

Britanci pozvali policiju Đokoviću, a prvi teniser svijeta im odgovorio na originalan način!

Đoković je prije nekoliko dana doputovao u Marbelju. Društvene mreže

Avaz Sport

23.7.2020

Novak Đoković ne silazi s naslovnica portala diljem planeta, a određeni dio medija ne posustaje u "gaženju" prvog tenisera svijeta mjesec dana nakon fijaska s Adria Tourom, odnosno proboja koronavirusa na turnir u Zadar preko Grigora Dimitrova. "Daily Mail" tako je pozvao i policiju na njega kad je objavljena fotografija da je stigao u Španiju, a Đoković im je već odgovorio.

- Kazna u tom području Španjolske je 100 eura za onog tko ne nosi masku! Gdje je sad policija!? - piše "Daily Mail".

Kontaktirali su, priznaju autori članka, i tabor Novaka Đokovića, a on im se nije javio tekstualno, već s nekoliko - fotografija.

I to ih nije on objavio, već oni sretnici koji su imali priliku fotografirati se s najboljim tenisačem svijeta u ovome trenutku.

Inače, Đoković je prije nekoliko dana stigao je u Marbelju, tamo gdje je i proveo prvi dio izolacije tokom koronavirusa, a sad će ondje "dodati gas" i pripremati se za nastavak tenise sezone.

Vlasnik 17 "Grand Slam" turnira nije isključio odlazak na US Open, ali problem je obavezna samoizolacija u trajanju od dvije sedmice nakon povratka iz SAD-a što znači da bi morao propustiti Rim i Madrid, dvije ključne stanice u zagrijavanju za Roland Garos, prenose SN. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.